Showbiz 15 reguli stricte pe care David și Victoria Beckham le impun celor patru copii ai lor. Trucurile prin care i-au învățat politețea

Data publicării:
Victoria și David Beckham, foto Instagram
Victoria și David Beckham, foto Instagram

David și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai discrete și solide cupluri din categoria celebrităților. Au reușit să treacă peste orice obstacol din căsnicie și au crescut împreună patru copii extrem de politicoși. 



Sunt celebri, bogați și au succes în carierele lor. David și Victoria Beckham reușesc să exceleze și la capitolul parenting, cei doi având patru copii extrem de politicoși. 

Așadar, cum au reușit David și Victoria?

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Iată 15 reguli stricte pe care le respectă copiii soților Beckham.


1. Copiii Beckham trebuie să fie politicoși.

David a recunoscut că este destul de strict cu copiii săi, în special cu cei trei băieți.

"Eu și Victoria am fost crescuți cu o disciplină puternică de către părinții noștri și să avem respect față de oameni, iar băieții noștri au dobândit cu siguranță acest lucru", a declarat el într-un interviu din 2013, potrivit DailyMail. "Spun "te rog" și "mulțumesc" de când aveau doi sau trei ani. Sunt băieți foarte politicoși", a adăugat el.


2. Trebuie să urmeze reguli "stricte" în privința întâlnirilor amoroase


Cu trei băieți de vârste apropiate, Victoria și David au avut mult de lucru când a venit vorba de monitorizarea vieții lor amoroase. În 2016, David s-a destăinuit în legătură cu regulile de dating pe care cuplul le-a impus în casa lor pe măsură ce copiii au ajuns la o anumită vârstă.


"Brooklyn este cu siguranță la acea vârstă", a explicat el despre fiul său cel mare, care avea 16 ani la acea vreme. "Suntem părinți puternici și părinți stricți", a adăugatel, pentru The Sun, sugerând că nu s-ar fi pliat pe dorințele fiului lor.


Cu toate acestea, când vine vorba de mezina și singura lui fiică, Harper, David a glumit odată că ea va fi "ca Rapunzel - sus în turn" când va veni momentul să aibă întâlniri.


3. Brooklyn și Romeo Beckham au avut slujbe part-time în adolescență.


În ciuda averilor enorme ale părinților lor, copiii Beckham cunosc valoarea banilor. În 2014, s-a aflat că un Brooklyn în vârstă de 15 ani s-a angajat în weekend și într-o cafenea din Londra pentru a câștiga niște bani în plus.


"David și Victoria vor ca ei să știe cum este munca grea", a declarat o sursă la acea vreme, potrivit GlamourMagazine


În același an, viitorul fotograf a fost, de asemenea, stagiar la biroul de film londonez al lui Guy Ritchie, SKA Films, unde a fost văzut urmărind oamenii din birou cu un caiet în mână.


În 2017, Romeo lucra la aceeași cafenea în care lucrase anterior fratele său, câștigând mai puțin de 4 dolari pe oră. Până atunci, Romeo apăruse deja într-o reclamă la Burberry.

4. David și Victoria Beckham monitorizează rețelele de socializare ale copiilor lor.

Când Brooklyn Beckham și-a făcut cont de Instagram în 2015, faima sa a crescut rapid. Dar David și Victoria nu aveau de gând să-l lase să se lase dus de val.

"Pentru că fiul nostru în vârstă de 16 ani, Brooklyn, are vreo patru milioane de urmăritori pe Instagram. Noi controlăm tot ce postează, tot ce face, și la fel se întâmplă și cu ceilalți copii ai noștri", a împărtășit el într-un interviu pentru HelloMagazine

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)


5. Copiii Beckham trebuie să rămână umili.

Se pare că a nu lăsa faima să li se urce la cap copiilor lor este o mare prioritate pentru familia Beckham. De fapt, au încercat chiar să păstreze faima lor un mister pentru copiii lor pentru a-i menține umili. Într-un interviu din 2017, Brooklyn a dezvăluit că nu a avut nicio idee despre cât de faimoși erau părinții săi până când a ajuns adolescent.

"De fapt, nu am știut că ei (părinții lui) erau atât de celebri mari până când nu am împlinit aproximativ 13 ani", spune el. "M-am dus la un meci de fotbal și oamenii strigau numele tatălui meu, iar eu eram ca și cum aș fi zis: 'Ce?! O, Doamne!". Nu mă uit la ei în felul ăsta".

6. Trebuie să facă din educație o prioritate.

Educația este importantă pentru soții Beckham și se pare că a fost o prioritate uriașă atunci când a fost vorba de mutarea familiei din Los Angeles la Londra, în 2012.

"Pentru David și Victoria, copiii sunt pe primul loc", a declarat osursă pentru Metro.co.uk. "Au petrecut luni de zile căutând școli și, după ce au vizitat câteva la începutul acestei luni, au găsit una cu care sunt de acord."


De-a lungul anilor, copiii Beckham au frecventat unele dintre cele mai exclusiviste școli private din lume. Se știe că Romeo și Cruz au frecventat Wetherby, aceeași școală privată pe care au frecventat-o și Prințul William și Prințul Charles.


Harper, pe de altă parte, frecventează Glendower Prep din South Kensington, o școală care costă peste 23.000 de dolari pe an.


7. Copiii Beckham trebuie să fie politicoși și la școală.


Având în vedere că David și Victoria și-au trimis copiii la școli private atât de costisitoare, este logic că vor să primească ceea ce merită. Prin urmare, celebrul cuplu insistă ca copiii lor să se comporte cât mai bine la școală și ca bunele lor maniere să continue și în afara casei.


"Aceasta este una dintre primele întrebări pe care le punem atunci când mergem la întâlniri la școală este despre manierele lor: și este unul dintre primele lucruri pe care le spun profesorii lor - că au maniere impecabile", a declarat David în 2013, pentru DailyMail


8. Copiii Beckham nu pot lipsi de la școală - nici măcar în zilele geroase.

 În 2018, Victoria a postat o fotografie cu Romeo și Cruz îmbrăcați la patru ace și gata să înfrunte o furtună de zăpadă în drum spre școală. Ea a scris în dreptul fotografiei, poreivit metro.co.uk "Când mama te obligă să mergi la școală în zăpadă. (Și prietenii tăi nu merg!) #Terriblemother".


9. Victoria și David își învață copiii importanța muncii asidue.

Având în vedere cât de mult succes au părinții lor, nu este surprinzător faptul că copiii și Beckham își croiesc deja propriul drum în carieră. Dar se pare că această atitudine harnică este ceva ce David și Victoria le-au insuflat în mod deliberat copiilor lor. 


Davida declarat pentru closeronline.co.uk că"a fi harnic este cel mai bun lucru pe care îl poți arăta copiilor tăi" și spune că și-a învățat întotdeauna copiii să muncească din greu atât în timpul cât și după ce și-a încheiat cariera de fotbalist. "Încercăm să dăm un exemplu, arătându-le că este important să muncească din greu. Acesta este unul dintre lucrurile cheie pe care eu și soția mea le-am făcut întotdeauna, înainte de a avea copii, iar acum avem patru copii", a explicat el.

10. Victoria Beckham le-a interzis copiilor ei să joace fotbal în casă.

 Victoria spune că această regulă face parte din numeroasele sale directive pentru copiii ei. Însă, ea recunoaște că aceștia nu o respectă întotdeauna. Atunci când a discutat despre modul în care echilibrează faptul de a fi un părinte strict și de a le permite copiilor săi să se relaxeze, ea a recunoscut că este vorba despre echilibru și despre alegerea bătăliilor.

"Sunt încă amuzanți și încă aleargă prin casă, sunt încă nebuni, dansează și dau cu piciorul în mingi de fotbal, ceea ce eu nu le permit să facă", a spus ea. "Se pare că acesta este singurul domeniu în care nu îi pot disciplina, nu se vor opri din a juca fotbal în casă", a adăugat ea.

11. Copiii Beckham nu au ore de culcare.

Vorbind de echilibru, un domeniu în care soții Beckham par să fie mai blânzi cu copiii lor este în ceea ce privește stingerea. Se pare că, având în vedere toate celelalte reguli pe care le aplică, celebrul cuplu are încredere în copiii lor că știu când este timpul să vină acasă. 

În 2015, Brooklyn a dezvăluit că, deși părinții lui pot fi stricți cu regulile lor, aceștia nu impun o stare de asediu.


"Părinții mei sunt foarte cool și oricum nu ajung niciodată atât de târziu", a spus el.


12. David și Victoria Beckham se asigură că și cei patru copii ai lor și conștienți de privilegiile lor.

Victoria spune că a fost important pentru ea ca copiii ei să știe cât de norocoși sunt în această viață și îi încurajează să vrea să-i ajute pe alții.


"David și cu mine le explicăm copiilor ce viață privilegiată duc. Le spunem că în multe locuri din lume copiii sunt înfometați, fără adăpost și bolnavi", a spus ea pentru USMagazine "Cu toții înțeleg cât de important este să îi ajutăm pe ceilalți".


De asemenea, ea a vorbit cu entuziasm despre ceea ce fac copiii ei pentru a da înapoi atunci când pot, spunând: "Romeo a alergat la maratonul copiilor la începutul acestui an și a strâns o sumă uimitoare de bani prin sponsorizare, pe care i-a împărțit între organizația caritabilă a lui David și UNAIDS."


13. Copiii Beckham sunt întotdeauna încurajați să își urmeze pasiunile.


În ciuda tuturor regulilor lor, un lucru pe care soții Beckham îi lasă pe copiii lor să decidă singuri ce carieră vor să urmeze. Având în vedere cât de diverse sunt carierele lor, este clar că părinții nu și-au împins niciodată copiii într-o cutie, dar asta nu înseamnă că nu a fost greu pentru David să nu-și preseze fiii să urmeze fotbalul.

"Unul dintre băieții mei s-a întors la mine zilele trecute și mi-a spus: "Tati, știi, nu sunt sigur că vreau să joc fotbal tot timpul...". Mi-a frânt puțin inima", a declarat el în 2015, pentru Independent.co.uk. Dar, tatăl a patru copii știe că aceștia ar trebui să facă ceea ce îi face fericiți. "I-am spus: 'Bine, oprește-te chiar acolo...'. Voi jucați pentru că vreți să jucați'".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)


14. Fiica lor Harper nu are voie să se machieze în afara casei.

Se pare că Harper seamănă cu mama ei, orientată spre modă, deoarece Victoria a descris-o pe fiica lor în vârstă de 11 ani ca fiind "capabilă să se machieze singură  de ceva timp". În ciuda dragostei și a talentului aparent al lui Harper pentru frumusețe, Victoria a spus că nu o lasă pe fiica ei să se machieze în afara casei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

 

15. Trebuie să-și trateze partenerii cu respect.

Cu Brooklyn căsătorit acum cu Nicola Peltz, iar Romeo și Cruz au amândoi o relație proprie, tatăl lor le-ar fi dat câteva sfaturi foarte simple, dar înțelepte. 


"Tatăl meu a fost mereu:  uite, 'Tratează-o mereu ca pe o prințesă'", a declarat Brooklyn pentru Us Weekly, adăugând că tatăl său i-a spus să "doar vorbească și să se distreze. Să vă bucurați unul de celălalt și doar să lucrați și să vă faceți treaba voastră".

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: david beckham victoria beckham




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel