Showbiz Ana Maria Prodan: Eu dorm 2-3 ore pe noapte, maximum. Nu îmi aduc aminte să fi dormit o noapte întreagă vreodată

Data publicării:
Captură Youtube Tare de Tot
Captură Youtube Tare de Tot

Ana Maria Prodan a vorbit, într-un podcast, despre viaţa agitată pe care o duce şi despre metodele prin care face faţă. 



"Pe mine asta, cred, mă ţine tânără şi vie (n.r. participarea la multe evenimente). Toate femeile din familia Prodan, din generaţie în generaţie, arătau foarte bine. Bunica mea, la 80 şi ceva de ani, arăta undeva la 60. Mama, la fel. În ultima parte a vieţii, arăta fabulos, nu îmi venea să cred. Eu împlinesc 51 de ani, nu îi arăt niciodată. 

Cred că ritmul ăsta al vieţii e secretul. La fel erau şi ele. Muncă, muncă... nu exista "sunt obosită, vreau să dorm". Eu dorm 2-3 maximum pe noapte. Nu îmi aduc aminte să fi dormit o noapte întreagă, nu ştiu cum e. Dintotdeauna. La mine acum e şi mai greu să le dorm şi pe astea. E o chestie de familie, toate femeile familiei Prodan au fost aşa. 

Nu dorm la prânz, niciodată nu am dormit. (n.r. mersul la sală) Este pentru mine. Nu o fac să arăt cuiva ceva, sau să demonstrez cuiva ceva. Este pentru mine. Dacă eu nu sunt în stare să mănânc ce trebuie, să merg la sală... Eu sunt înconjurată de oameni minunaţi. Am parteneri la sala de forţă un campion de culturism şi cel mai bun trainer posibil, zici că e fratele geamăn al lui The Rock, sunt identici. Cum aş putea eu să fiu cumva ciudată, urâtă, neîgrijită, lângă bărbaţi de genul ăsta? Mă ajută gena foarte tare, e un bagaj genetic. 

Mă întreabă lumea ce creme folosesc. Primesc cadouri de la toate firmele mari din lume. Creme peste creme, seruri. Uit să mă dau, că nu am timp. Şi dacă e să le car cu mine peste tot... le uit. Eu uit chestiile astea de femeie de multe ori", a declarat Ana Maria Prodan în podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: ana maria prodan creme ingrijire somn





DC Media Group Audience
pixel