Showbiz Ce pensie are Dumitru Dragomir, după ce a spus că a plătit 6000 de dolari contribuţie lunar

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus ce pensie are. Acesta spune că, pe parcursul anilor de muncă, a plătit 6000 de dolari lunar contribuţie. 



”Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

"Mâncam mămăligă cu zahăr. Dacă le zici copiilor, zic că eşti nebun"

"Ți-am spus și îți repet. Mie nu mi-a fost frică de nimic în viață, bă, de nimic, reține ce spun! De nimeni și de nimic, decât de sărăcie. Am simțit-o pe pielea mea.

Când eram mic, mă duceam la școală și unii care erau pricopsiți mai veneau cu pâine. Mi-era rușine să le cer. De când m-am născut am fost orgolios. Mai bine muream decât să cer la cineva, doar dacă-mi dădea el.

Veneau unii cu câte o jumătate de pâine. Pâinea se dădea pe cartelă. Mă duceam acasă și poate mâncam mămăligă cu zahăr. Îți taie foamea, îți umple mațul. Dacă-mi dădea și mie o bucățică, eram cel mai fericit din lume.

Dacă le spui asta părinților și copiilor, care au plecat de pe altă platformă și au avut altă educație, zic că ești tâmpit, nebun. Nu te mai cred și nu-i impresionează”

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dumitru dragomir fotbal lpf pensie




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel