Showbiz Jucătorul care se află într-o formă fizică remarcabilă, deși nu a mai jucat fotbal de aproximativ 2 ani, de la plecarea de la FCSB / FOTO

Data publicării:
Jucătorul care se află într-o formă fizică remarcabilă, deși nu a mai jucat fotbal de aproximativ 2 ani, de la plecarea de la FCSB / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @Drazen Zigic
Jucătorul care se află într-o formă fizică remarcabilă, deși nu a mai jucat fotbal de aproximativ 2 ani, de la plecarea de la FCSB / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @Drazen Zigic

Gigi Becali este cunoscut pentru transferurile spectaculoase pe care le-a realizat la FCSB de-a lungul timpului. Cu toate acestea, lipsa de răbdare a acestuia a condus la plecarea rapidă a multor fotbaliști de la clubul său, după doar câteva apariții. 



Unul dintre aceștia este Adrian Stoian, în vârstă de 32 de ani, care a sosit la FCSB în iarna anului 2019 și a plecat în vara aceluiași sezon, la doar aproximativ șase luni distanță de la momentul venirii sale la „roș-albaștri”.

Cu toate că Adrian Stoian nu a mai jucat fotbal de 1 an și 10 luni, este impresionant să observăm că arată în continuare ca o „bestie”. Acest fost fotbalist de la FCSB se află în prezent fără angajament. Ultima sa încercare în fotbal a fost la Chindia, în Liga 1, în perioada octombrie 2021 - ianuarie 2022. Chiar dacă a stat pe „bară” timp de aproape doi ani, Stoian își petrece timpul în sala de forță, iar rezultatele se văd clar - se află într-o formă fizică remarcabilă.

Gigi Becali: „Am dat pe el sub 500.000 de euro”

În anul 2019, Gigi Becali a fost destul de entuziasmat atunci când FCSB l-a transferat pe Adrian Stoian, în vârstă de 32 de ani, de la Crotone. Acest mijlocaș revenea în fotbalul românesc după o pauză de 10 ani, iar transferul său la clubul roș-albastru a stârnit interes. Cu toate acestea, aventura lui Stoian la FCSB a fost departe de a fi una reușită, având în total doar 100 de minute de joc în cele două meciuri în care a intrat.

După plecarea sa de la FCSB, Adrian Stoian a evoluat pentru mai multe echipe, printre care Livorno, Viitorul Constanța (astăzi Farul), Ascoli și Chindia Târgoviște. Din începutul anului 2022, el se află fără echipă.

Gigi Becali, într-o declarație dată la Fotbal Club la începutul anului 2019, a oferit câteva detalii despre transferul lui Stoian: „Eu nu îl știam. M-a sunat cineva să mă întrebe dacă îl vreau. I-am sunat pe MM și Mihai (n.r. Mihai Teja, antrenorul FCSB de la acea vreme). Teja mi-a zis că îl vrea, MM a zis că nu vine niciodată la noi, că e prea bun fotbalist. Am sunat, l-am luat pe băiat, mâine e în cantonament. Ce am plătit, ce nu am plătit, mâine e în cantonament. Am dat pe el sub 500.000 de euro. Eu cred că el și cu Matei (n.r. Florentin Matei) vor fi titularii naționalei. Vă spun cât am dat pentru Stoian. Am plătit 37.000. Ce reprezintă 37.000 de euro? Este prima de instalare, el vine liber și renunță la două salarii de acolo. Pintilii și Bălașa l-au lăudat foarte tare”. Cu toate acestea, în ciuda entuziasmului inițial, experiența lui Stoian la FCSB nu a fost una de succes.

Adrian Stoian a demonstrat că are calitățile necesare pentru a evolua la cel mai înalt nivel al fotbalului

2. -imagine fara descriere- (jucatorul-care-se-afla-intr-o-forma-fizica-remarcabila--desi-nu-a-mai-jucat-fotbal-de-aproximativ-2-ani--de-la-plecarea-de-la-fcsb-2_72177200.jpg)

SURSA FOTO: captură video YouTube @FCSB TV

Adrian Stoian este un talent format de Școala de Fotbal Gică Popescu, și s-a remarcat pe terenul de fotbal în rolul său de mijlocaș ofensiv de bandă stângă. Înainte de a face parte din echipa FCSB, Stoian a avut o carieră variată în Italia, evoluând pentru mai multe cluburi de top.

Stoian și-a început parcursul la Roma U19, unde și-a consolidat fundamentul în fotbal. Apoi, a continuat să joace pentru diverse echipe italiene, cum ar fi Delfino Pescara, AS Roma, Bari, Chievo Verona, Genoa, Bari și, în cele din urmă, Crotone.

Experiența sa în Serie A, prima ligă din Italia, este demnă de menționat, întrucât a acumulat un total de 246 de apariții în Serie A, dintre care 95 de meciuri s-au desfășurat în această competiție de top. Cele mai multe dintre aceste partide le-a disputat pentru Crotone, unde a strălucit în 59 de meciuri, urmat de perioadele petrecute la Chievo Verona (28 de meciuri), Genoa (7 meciuri) și chiar AS Roma (1 meci). Adrian Stoian a demonstrat astfel că are calitățile necesare pentru a evolua la cel mai înalt nivel al fotbalului italian.

Loredana Iriciuc | Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: adrian stoian fcsb gigi becali





DC Media Group Audience
pixel