Showbiz Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov s-ar fi despărţit. Indiciile care arată ruptura

Data publicării:
captură video
captură video

Grigor Dimitrov, tenismen din Bulgaria, şi Mădălina Ghenea, au avut în ultimele luni o relaţie, lucru făcut public atât pe reţelele sociale, cât şi la diferite evenimente. Acum, însă, totul pare a fi ajuns la final. 



Mădălina Ghenea şi-a făcut debutul în actorie în 2010, cu un rol într-un film italian mic. În acelaşi an, însă, a devenit mai cunoscută pentru că a jucat alături de Jude Law în Dom Hemingway, film turnat la Hollywood. Din aprilie 2023, aceasta a confirmat că are o relaţie cu Grigor Dimitrov, şi chiar l-a susţinut pe acesta din tribunele de la Wimbledon. 

Recent, însă, au apărut mai multe zvonuri privind o ruptură în cuplu, după ce aceştia şi-au şters fotografiile în care apăreau împreună de pe conturile de Instagram, scrie tennistonic.com

Grigor Dimitrov a fost numărul 3 ATP, însă de-a lungul anilor şi-a construit imaginea unui adevărat playboy, fiind considerat chiar şi "cel mai sexy bărbat din circuitul masculin". Acesta a avut relaţii cu Maria Sharapova, Serena Williams, dar şi cu Nicole Scherzinger, fosta solistă a trupei Pussycat Dolls. 

dcsport Team | Categorie: Showbiz




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel