Automobilism Pilotul Claudiu Motoc a înregistrat prima victorie a sezonului la Viteză în Coastă Masters

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Claudiu Motoc
Foto Claudiu Motoc

Claudiu Motoc a câştigat prima cursă din acest sezon, în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Masters. 



Transalpina Challenge 2024 s-a desfășurat în perioada 25-26 Mai, fiind etapă comună între Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă și Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Competiția organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), Clubul Autocorex și Ministerul Tineretului și Sportului a adus la start un număr de 78 automobile.

Cu determinarea ce îl caracterizează, Claudiu a obținut rezultate satisfăcătoare pe faimosul traseu de la Rânca: în clasamentul general s-a clasat pe locul 7, un loc 4 la categoria 1 (a turismelor) culminând cu o clasare pe locul unul în cadrul grupei a 3-a. În fața unei concurențe acerbe și a provocărilor specifice traseului, el și-a demonstrat abilitățile excepționale în motorsport. Conducându-si noul automobil, Honda Civic Type-R TCR, prin viraje dificile și porțiuni tehnice ale traseului, Motoc a scăzut timpii la fiecare urcare, incantand publicul și impresionandu-si adversarii.

De asemenea, pe data de 1 Iunie Claudiu Motoc va fi prezent la evenimentul dedicat copiilor – ”Senatul copiilor”. La cea de-a patra ediție a evenimentului se preconizează participarea a peste 10.000 de copii și a însoțitorilor acestora, precum și a numeroși invitați din cadrul ambasadelor, Parlamentului și a altor instituții ale statului, precum și a unor reprezentanți ai mediului de afaceri, care vor lua parte activ la acest parteneriat. Claudiu Motoc v-a expune cele două mașini de competiție, un Peugeot 208 R2 și o Honda Civic TCR, așadar sunt așteptați toți pasionații de motorsport, de la mic la mare. Evenimentul are loc în curtea Senatului între orele 10:00-17:00, se arată într-un comunicat de presă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Automobilism




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?