Interviuri Gabi Torje spune că "sunt multe neveste de fotbalişti care îşi terorizează bărbaţii". "Cu minimum 30-40% te poate trage în jos persoana greşită"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gabriel Torje, fotbalist selecţionat de peste 50 de ori la echipa naţională, spune cât de important este, ca fotbalist, să ai parte de o familie care să te susţină necondiţionat. 



"De foarte multe ori am evitat să spun dacă sunt sau nu sunt cu cineva. De cele mai multe ori, interviurile mele au fost legate de fotbal, de ce a fost în sezonul precedent sau de ce va urma. Niciodată despre viaţa personală. 

Ceea ce cred eu este că dacă nu îţi alegi persoana corectă lângă tine, în orice domeniu, nu doar la fotbal, e foarte greu să urci în top. Persoana care să te susţină, să nu zică 'nu mergem la echipa cutare, că nu e frumos oraşul'. Sau 'nu mergem acolo, că nu e bine'. Să nu ai o persoană care să te critice că nu ai dat gol în ziua respectivă. Pentru că sunt foarte multe cazuri, eu cunosc cazuri personale în fotbal unde nevestele îşi terorizează bărbaţii. Că nu au dat gol, că nu au făcut nu ştiu, că nu iau primă, nu câştigă bani suficienţi, etc. 

Sunt foarte multe cazuri. Şi eu cred că, exact cum te poate ajuta foarte mult într-o relaţie stabilitatea unei femei, cred că cu minim 30-40% te trage în jos dacă ai persoana greşită lângă tine. Şi atunci, eu am preferat, în tot ce a însemnat cariera mea, decizii legate de fotbal, să fie luate de mine. De ce? Ca să ajung la 34 de ani şi să nu fiu nevoit să spun că mi-a zis iubita de atunci să aleg ceva, sau mama, tata, sora. Tot ce a însemnat decizii de fotbal le-am luat eu. Eu mi le asum, eu am greşit, nu mă duc acasă să mă cert cu persoana de lângă mine. Nu reproşez nimănui că m-am dus în Turcia pentru 10.000 în plus la salariu, ştii? Îmi asum eu, am decis eu să mă duc. Eu aşa am gândit tot timpul", a declarat Gabriel Torje la podcastul Tare de Tot

Torje pune caracterul său pe seama... zodiei

"Eu sunt Săgetător. Săgetătorii sunt foarte libertini, nu acceptă să fie îngrădiţi, nu acceptă să stea cu cineva în casă şi să nu aibă voie să aibă libertatea lui, să iasă de 7 ori pe zi la restaurant, cu 7 persoane diferite. Dacă vreau să stau 12 ore pe zi la restaurant, aşa stau. Nu îmi poţi zice să vin acasă, că s-a făcut ora 9:00. Aşa am fost tot timpul. Dacă vreodată o să mă căsătoresc, când o să vină fata cu care mă voi căsători, poate să confirme ea. Eu sunt de cinci ani cu cineva, şi nu ştie nimeni. Relaţia mea personală este a mea. Nu mă duc să mă afişez. 

Nici pe instagramul meu nu am poze cu ea. Şi nu pentru că vreau să mă ascund. Dar e mai important să fim noi fericiţi, decât să se uite toată lumea strâmb la poze. Mai bine aşa. O relaţie fericită se crează în linişte, nu cu 70 de postări pe zi, cu inimă, viaţă, etc. Iubirea nu stă pe Instagram, ci se dovedeşte cu fapte", a mai declarat Torje. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Interviuri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel