Interviuri Ionuţ Chirilă, mesaj dur. "Nu ştiu ce trebuia să mai fac ca să antrenez Dinamo"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ionuţ Chirilă lansează săgeţi spre conducerile lui Dinamo din ultimii ani şi spune că merita şi el o şansă pe banca echipei. 



Dinamo se zbate în subsolul clasamentului şi are şanse mici să se mai salveze de la retrogradare în acest sezon. Ionuţ Chirilă lansează săgeţi către conducerile lui Dinamo din ultimii ani şi spune că ar fi trebuit să primească şi el o şansă de a-i antrena pe "câini", pentru că este un antrenor care a demonstrat. 

"Nu ştiu ce trebuia să mai fac ca să antrenez Dinamo. În 1996, când m-a chemat ministrul Tărăcilă la el, trebuia să preiau Dinamo, dar nu ştiu ce s-a mai întâmplat. În 2012, m-au chemat Borcea şi Săvulescu, am negociat. În 1996 aveam 30 de ani, ministrul Tărăcilă m-a chemat la el şi mi-a spus că e momentul să preiau Dinamo, că lucrasem cu jucătorii la tineret, erau formaţi de mine. Dacă preluam Dinamo atunci, acum eram departe. Ideea este că un antrenor care a demonstrat că trece prin toate etapele cu succes şi ajunge la maturitatea de a gestiona cu succes o echipă de Liga 1 şi a o transforma într-un business profitabil, un antrenor care a făcut jucători de 70-80 de milioane de euro, pe acte, nu pe vorbe... 

Ascultaţi-i pe Sânmărtean, Raţ, Bratu, Marica, Mitea. Să spună ei cine este Ionuţ Chirilă. 

Fotbalul românesc, din păcate, văd că nu are nevoie de un om care a dat generaţii întregi şi la nivelul Ligii 1, şi la echipa naţională de juniori, la toate nivelurile. Ştii ce face Ionuţ Chirilă? Îl face pe jucătorul de 19 ani, cu salariu de 1500 dolari, să ajungă la complexitatea tehnico-tactică, fizică şi mentală, a lui Deac sau Camora, pe care Neluţu Varga îi plăteşte cu 30.000 euro pe lună la 35 de ani", a declarat Ionuţ Chirilă la Sportcast cu Sile. 

Chirilă a fost întrebat care e cel mai talentat fotbalist pe care l-a antrenat 

”Greu de spus, i-aș nedreptăți pe alții. A fost și Tararache, și Hîldan, și Bratu.

Și Sânmărtean, Alin Stoica, Paul Codrea, Raț, toți au ajuns mari, imenși.

I-aș nedereptăți pe toți. Toți au ajuns mari, imenși, Petre Florentin nu mai vorbesc, senzațional!", a spus Ionuț Chirilă, la Poveștile Sport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Interviuri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel