Interviuri Toni Kroos, interviu inedit. Cel mai bun fotbalist cu care a jucat vreodată, cel mai bun prieten din fotbal şi sunetul favorit

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Toni Kroos, mijlocaşul german al celor de la Real Madrid, a dat un interviu inedit presei spaniole. Acesta a vorbit despre cel mai bun fotbalist cu care a jucat vreodată, a spus cine e cel mai bun prieten al său din fotbal, dar şi care este sunetul său favorit. 



Fără nicio ezitare, Toni Kroos a spus că portughezul Cristiano Ronaldo, fostul său coechipier de la Real Madrid, este cel mai bun fotbalist cu care a jucat vreodată. Împreună, cei doi au câştigat de patru ori Liga Campionilor cu Real Madrid. 

Stadionul pe care i-a plăcut mereu să meargă, din postura de oaspete, a fost cel al Borussiei Dortmund, a spus Toni Kroos, fost jucător la Bayern Munchen. 

Întrebat ce ar fi făcut dacă nu se făcea fotbalist, Toni Kroos s-a blocat, însă. "Nu ştiu, chiar nu ştiu. Din fericire, am avut şansa să semnez repede primul contract de profesionist, aşa că nu mi-am pus niciodată întrebarea asta. Sigur ar fi fost ceva legat de sport, totuşi. Slavă Domnului că nu a fost nevoie", a spus Kroos, citat de AS

Deşi este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din istorie, cu un palmares bogat, în care includem Ligi ale Campionilor, campionate câştigate în Germania şi Spania, dar şi cupe, Toni Kroos are un vis neîmplinit. "Mi-aş dori foarte mult să merg la un meci din NBA. Încă nu am găsit timp pentru asta", a declarat germanul. 

Sunetul preferat... o surpriză 

Deşi şi-a auzit numele cântat pe multe stadioane, deşi a jucat la cele mai mari cluburi ale Europei şi a auzit imnul ţării sale pe stadion inclusiv în finala Cupei Mondiale, sunetul preferat al lui Toni Kroos vine din... darts. 

"Sunetul meu preferat e cel care se aude când un jucător de darts face 180 de puncte. Când nimereşte de trei ori consecutiv triplu 20", a spus mijlocaşul. 

Klose, cel mai bun prieten al său din fotbal 

"Miroslav Klose e cel mai bun prieten. M-a ajutat foarte mult când eram tânăr, atât la Bayern Munchen cât şi în naţionala Germaniei. Îi datorez multe, de asta", a completat Toni Kroos. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Interviuri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel