Fotbal international Radu Drăguşin NU e pe lista Barcelonei. Gică Craioveanu, informaţie din Spania. "Eram primul care ştiam, dacă ar fi fost. Barcelona, în primul rând, nu are bani"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Gică Craioveanu, fost jucător la Villareal, Real Sociedad şi Getafe, a vorbit în exclusivitate pentru DC Sport despre posibilitatea ca Radu Drăguşin să ajungă la FC Barcelona în următoarea perioadă de transferuri. 



În luna octombrie, impresarul Florin Manea spunea că a fost sunat de un agent de jucători din Spania care i-a transmis că Radu Drăguşin se află pe radarul Barcelonei. 

”Am fost sunat de un cunoscut agent din Spania. Drăgușin, din ceea ce mi s-a transmis, se află pe lista Barcelonei. L-au urmărit și îl urmăresc în continuare.

Momentan, însă, nu am avut contact cu cineva din conducerea celor de la Barca. El poate juca oriunde, chiar dacă este de atâția ani în Italia. Sunt, deocamdată, zvonuri, dar dacă sună Real sau Barca nu poți să refuzi”, a spus Florin Manea, citat de iamsport.

L-am întrebat despre acest subiect pe Gică Craioveanu, care e strâns legat de fotbalul din Spania. 

"Nu se vorbeşte despre asta aici (n.r. transferul lui Drăguşin la Barcelona). Dacă ar fi fost, eram primul care ştiam, aşa cum am ştiut şi de interesul lui Alaves pentru Ianis Hagi. Mai ales că Sergio Fernandez, directorul sportiv al lui Alaves, e prietenul meu. Aflam, m-ar fi sunat lumea, băieţii care lucrează cu mine la radio", a declarat Gică Craioveanu pentru DC Sport. 

Lipsa banilor, problema principală a catalanilor 

Preţul lui Radu Drăguşin ar fi, în momentul acesta, undeva între 30 şi 40 de milioane de euro, dacă Genoa ar decide să se despartă de fundaşul ei. Cu toate astea, Barcelona este în criză financiară. 

"Barcelona, în primul rând, nu are bani. Despre ce vorbim? Se vorbea să îl vândă pe Araujo, că ar fi avut o ofertă de 100 de milioane. Ei au datorii de 1 miliard de euro. Nu au de unde să facă rost de bani nici pentru cei doi Joao (n.r. Cancelo şi Felix). Abia au putut să îl aducă pe Vitor Roque, că s-a accidentat Gavi. Problema Barcelonei este una foarte gravă, şi eu o spun de trei ani. 

De trei ani, Barcelona a luat numai jucători împrumutaţi sau pentru că au vândut drepturile pe următorii 10 ani la televiziuni. Că altfel erau praf", a mai declarat Gică Craioveanu. 

Craioveanu l-a lăudat pe Drăguşin 

"Ca fotbalist, trebuie să demonstrezi că eşti la un nivel înalt, înainte să fii comparat cu alţii. Cel mai scump jucător român cine a fost? Dennis Man? Cred că apoi e Răzvan Marin, de la Ajax în Italia, pe vreo 10 milioane, şi apoi vin oltenii mei, Mitriţă, Cicâldău, Mihăilă. Cam astea sunt topurile. 

Radu Drăguşin e posibil să bată sumele astea, dacă va continua ascensiunea uluitoare. Într-un an de zile, dintr-un necunoscut, a ajuns pe buzele tuturor. Nu e uşor, dar demonstrează că există fotbalişti români cu ambiţie, cu talent, care vor să demonstreze că sunt valoroşi. Mă bucur pentru el şi pentru mulţi alţii", a mai declarat Craioveanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel