logo icon Listă știri
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sâmbătă, 27 aprilie, Titi Aur, instructor de conducere defensivă şi multiplu campion naţional la raliuri, vine cu noi informaţii despre siguranţa rutieră din România. 
Sursa: Agerpres
Ermal Krasniqi a avut o reacţie necontrolată în momentul în care a fost schimbat la meciul pierdut de Rapid cu Farul, scor 3-1, şi l-a împins pe Bogdan Lobonţ, antrenorul giuleştenilor. 
Sursa: Agerpres
FC U Craiova 1948 este ultima în Liga 1, la un punct în spatele lui Dinamo, şi luptă pentru evitarea retrogradării. În ultimul meci, FC U Craiova 1948 a remizat, scor 0-0, cu FC Voluntari, deşi a jucat peste 70 de minute cu un om în plus. 
Agerpres
Gigi Becali nu face niciun secret din faptul că se implică în alcătuirea echipei de la FCSB. Cu toate astea, patronului FCSB îi este atrasă atenţia că îi ia lui Elias Charalambous cel mai important lucru pentru un antrenor: autoritatea.
Sursa: Agerpres
Dinamo Bucureşti o înfruntă pe FC Voluntari în etapa a şaptea din playout. Jucătorii lui Zeljko Kopic vor victoria cu una dintre principalele contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 
Foto: Pixabay
Hermanstadt, echipa antrenată de Marius Măldărăşanu, a învins Petrolul Ploieşti şi a urcat pe primul loc în playout. 
sursa: Pexels via Pixabay
Universitatea Craiova o înfruntă pe CFR Cluj în etapa a şasea din playoff, iar meciul este decisiv pentru poziţia a doua în clasament. 
Sursa: Agerpres
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din tenis chiar înainte de turneul WTA de la Madrid. Fostele colege din circuitul WTA i-au transmis ibericei mai multe mesaje. 
Sursa: Agerpres
Antrenorul catalan Xavi Hernandez a decis să rămână la FC Barcelona şi sezonul următor, deşi în ianuarie anunţase că va pleca la finalul acestui sezon. 
Agerpres
Unirea Slobozia şi-a asigurat, din punct de vedere matematic, promovarea în Liga 1. Din nefericire pentru ei, meciurile de pe teren propriu nu vor putea fi disputate la Slobozia încă de la începutul sezonului. Adrian Mihalcea a explicat ce variante sunt, în acest moment, după ce au apărut...
Foto George Caramiciu DC NEWS
Florin Răducioiu a jucat pentru România la Campionatul Mondial din 1990 şi Campionatul Mondial din 1994, dar şi la echipe de top din Europa. La 30 de ani de la marea performanţă a Generaţiei de Aur în SUA, când au ajuns în sferturile de finală ale CM, Florin Răducioiu recunoaşte că a fost o...
Facebook Sepsi OSK
Antrenorul german Bernd Storck va rămâne la Sepsi Sf. Gheorghe şi în sezonul următor. Clubul îi va prelungi contractul. 
Agerpres
Oţelul Galaţi a fost învinsă pentru prima dată în acest playout, de cei de la UTA Arad. Elevii lui Mircea Rednic s-au distrat cu apărarea gălăţenilor în repriza secundă. 
Facebook Federaţia Română de Canotaj
Țara noastră a calificat direct în finalele pentru medalii șase echipaje din totalul de 13 formații cu care participă la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged, Ungaria, în urma curselor de joi.
Agerpres
Fotbalistul de la Sfântu Gheorghe s-a întors pe teren, după ce a fost testat pozitiv la un control antidoping realizat în luna februarie.
Agerpres
Tenismena română s-a înclinat în fața ocupantei locului 20 în lume, americanca Madison Keys.
Agerpres
Deși antrenorul anunțase la începutul anului în curs că va părăsi echipa la finalul sezonului, se pare că lucrurile au cunoscut o întorsătură de proporții, neprimită foarte bine în rândul membrilor clubului de fotbal.
Sursa: Agerpres
Formația lui Elias Charalambous a reușit să înregistreze doar o remiză, miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe, în cea de-a șasea etapă din play-off-ul SuperLigii.
Agerpres
Arbitra română va conduce de la centru o semifinală din Liga Campionilor, la fotbal feminin.
Agerpres
Deși Dinamo București trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută, fotbaliștii lui Zeljko Kopic încasând goluri în prelungirile ultimelor partide jucate, fanii alb-roșii vin în număr mare la stadion, pentru a susține echipa, în meciul cu FC Voluntari.
Agerpres
Președintele Franței a făcut parte dintr-un eveniment caritabil, în cadrul căruia au jucat și alte legende ale fotbalului din Hexagon.

DC Media Group Audience
pixel